مجوز کار پس از فارغ التحصیلی در کانادا

 
logan-isbell-672551-unsplash.jpg

مجوز کار پس از فارغ التحصیلی در کانادا

بسیاری از دانشجویان بین المللی که تحصیلات دانشگاهی خود را را در کانادا به اتمام می رسانند ، مایل به اقامت و کسب تجربه در کانادا هستند

هنگامی که دانشجویان تحصیلات خود را در یک برنامه اموزشی در یک موسسه آموزشی معتبر کانادایی به پایان رسانده اند، می توانند برای درخواست مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنند که این مجوز به آنها اجازه کار کردن در کانادا را می دهد. اداره مهاجرت، پناهندگی وشهروندی کانادا در تلاش برای حفظ دانشجویان بین المللی این برنامه را اجرا می کند.طبق این قانون، فارغ التحصیلان بین المللی می توانند اجازه کار سه ساله درکانادا را بدست آورند و همچنین آنها می توانند برای هر کارفرمای کانادایی در هر صنعتی کار کنند. علاوه براین، آنها نیازی به پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمای کانادایی در زمان درخواست ندارند

stefan-stefancik-257625-unsplash.jpg

شرایط مجوز کار پس از فارغ التحصیلی در کانادا

به منظور به دست آوردن مجوز کار پس از فارغ التحصیلی در کانادا، دانشجو بایستی

دوره ی تحصیلی دانشجو باید به صورت تمام وقت بوده باشد و طول دوره ی تحصیلی نباید کمتر از هشت ماه  باشد. همچنین باید فارغ التحصیل یکی از موسسات آموزشی زیر باشد

حداکثر زمان برای دریافت اقامت کاری با در دست داشتن مدرک فارغ التحصیلی نود روز می باشد . 

 مدرک فارغ التحصیلی دانشجو باید مورد تائید باشد.

دانشجو بایستی دارای مجوز تحصیل معتبر در هنگام درخواست اجازه کار باشد

متقاضیان باید به نکات زیر توجه کنند

برای اخذ اجازه کار سه ساله در کانادا، برنامه تحصیلی دانشجو باید حداقل دوسال باشد. با این حال، اگر طول دوره آموزشی کمتر از دو سال اما بیشتر از هشت ماه باشد، دانشجو می تواند اجازه کار را برای مدت مشابه برنامه تحصیلی دریافت کند. مدت اعتبار مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی نمی‌تواند بیشتر از طول دوره تحصیل باشد و دوره تحصیل باید حداقل ۸ ماه باشد. مثلاً اگر شما مدرکی از یک دوره تحصیلی ۴ ساله بگیرید، در صورت تحقق کلیه شرایط می‌توانید یک مجوز کار ۳ ساله دریافت کنید.در مواردی ممکن است که یک دانشجوی دارای مدرک دیپلم برنامه آموزشی دوساله  از یک موسسه آموزشی معتبر کانادایی شایستگی اخذ اجازه کار سه ساله را نیز داشته باشد

 

برای ارزیابی رایگان لطفآ فرم زیر را پر کنید