تحصیل در کانادا

مجوز کار پس از فارغ التحصیلی در کانادا

مجوز کار پس از فارغ التحصیلی در کانادا

بسیاری از دانشجویان بین المللی که تحصیلات دانشگاهی خود را را در کانادا به اتمام می رسانند ، مایل به اقامت و کسب تجربه در کانادا هستند.

هنگامی که دانشجویان تحصیلات خود را در یک برنامه اموزشی در یک موسسه آموزشی معتبر کانادایی به پایان رسانده اند، می توانند برای درخواست مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنند که این مجوز به آنها اجازه کار کردن در کانادا را می دهد. اداره مهاجرت، پناهندگی وشهروندی کانادا در تلاش برای حفظ دانشجویان بین المللی این برنامه را اجرا می کند.طبق این قانون، فارغ التحصیلان بین المللی می توانند اجازه کار سه ساله درکانادا را بدست آورند و همچنین آنها می توانند برای هر کارفرمای کانادایی در هر صنعتی کار کنند. علاوه براین، آنها نیازی به پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمای کانادایی در زمان درخواست ندارند.

Read More

کار همزمان با تحصیل در کانادا

کار همزمان با تحصیل در کانادا

کار همزمان با تحصیل در کانادا

دانشجویان خارجی / بین المللی با مجوز تحصیلی معتبر می توانند در هنگام تحصیل در کانادا در داخل  یا خارج از دانشگاه کار کنند.

دانشجویان بین المللی می توانند بدون داشتن مجوز کار به مدت 20 ساعت در هفته درطول برنامه آموزشی و همچنین به صورت تمام وقت در زمان تعطیلات  مانند تعطیلات زمستانی و تابستانی و یا تعطیلات بهار مشغول به کار شوند. برای کار حین تحصیل دانشجویان بایستی:

·      دارای مجوز تحصیل معتبر باشند.

·      در یک موسسه آموزشی در سطح آموزشی بعد از دبیرستان مشغول به تحصیل باشند و یا در کبک در دبیرستان مشغول گذراندن یک برنامه حرفه ای باشند.

·      در سطح و رشته تحصیلی تعیین شده توسط موسسه آموزشی خود بمانند.

·      در یک برنامه آموزشی علمی، شغلی یا حرفه ای مشغول به تحصیل باشند که در نهایت موفق به دریافت یک مدرک، دیپلم یا گواهی شوند و این دوره آموزشی حداقل باید شش ماه طول بکشد.

دانشجویان بین المللی به محض واجد شرایط نبودن برای اجازه کار در حین تحصیل باید شغل خود را ترک کنند (به عنوان مثال اگر دیگر دانشجوی تمام وقت یک دوره آموزشی نیستند) مگر اینکه  اقدام به درخواست اجازه کار کرده باشند.

Read More