Canada Sponsorship Visa
 

برنامه مهاجرتی حمایت از والدین و همسر 

 
 

ویزای توریستی کانادا معمولا به دو صورت صادر می شود: ۱- ویزای تک روردی یا Single Entry و ۲- ویزای چند ورودی یا Multiple Entry ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولا یا به صورت تک ورودی و به مدت درخواست متقاضی یا به صورت چند ورودی و به مدت ۵ سال (یا پایان مهلت پاسپورت) صادر میشود. بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که یک توریست میتواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است. نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمیباشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد.

متقاضیانی که دارای ویزای چند ورودی توریستی کانادا هستند، از تاریخ شروع تا پایان تاریخ ویزای درج شده در پاسپورت خود امکان سفر به کانادا را خواهند داشت. در هر بار ورود به کشور کانادا شما میتوانید تا سقف ۶ ماه در کانادا بمانید که البته امکان تمدید این ۶ ماه از داخل خاک کانادا با داشتن دلیل قانع کننده وجود خواهد داشت. در صورتی که دلیل قانع کننده نداشته باشید ملزم به ترک خاک کانادا هستید ولی میتوانید بلافاصله پس از ترک خاک کانادا ( منظور از خاک مرز میباشد) دوباره وارد کانادا شده و ۶ ماه دیگر در کانادا باشید. پس در هر ورود متقاضی مجاز به ماندن حداکثر ۶ ماه میباشد. ولی برای تعداد روزهایی که ، در هر سال یا در طول مدت ویزا، در کانادا هستید هیچ محدودیتی وجود ندارد.

 

 سفر به کانادا می تواند به دلایل مختلف به شرح زیر باشد

  1. تعطیلات

  2. دیدار خانواده

  3. انجام بیزینس یا همان ویزای تجاری کانادا

 

نکات مهم در مورد ویزای بازدید کانادا

متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند. البته در موارد خاص در صورتی که به کشورهای خاصی در یک سال ماقبل درخواست ویزای توریستی کانادا سفر کرده باشید ممکن است انجام آزمایشات پزشکی ویزای کانادا درخواست شود.

مشکلات پزشکی و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود. بازدید کننده کانادا باید بتواند اثبات کند که از نظر مالی توان ساپورت در مدت زمان حضور در کانادا را دارد.

متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به انجام انگشت نگاری سفارت کانادا یا همان بیومتریک دارند. هم اکنون سفارت کانادا در تهران فعال نمیباشد و متقاضیان باید به کشورهای دیگر مراجعه نمایند.

 

خدمات شرکت مهاجرتی ابروانی 

  • مشاوره در جهت تصمیم سازی در انتخاب نوع برنامه

  • تحلیل و تشریح واقع بینانه مزایا و معایب برنامه های مختلف

  • مطلع نمودن همه جانبه متقاضی از برنامه مورد نظر

  • آماده سازی مدارک مورد نیاز متقاضی و اقدام در جهت اخذ ویزای مورد نظر

  • تهیه Money Order، پرداخت های اعتباری و خدمات از این قبیل جهت پرداخت هزینه های مورد نیاز

  • آماده سازی متقاضی جهت شرکت در مصاحبه مربوطه (در صورت وجود مصاحبه) نامه نگاری با سفارت مربوطه در جهت پیگیری موارد در حال انجام و ارائه گزارش شفاف به متقاضیان محترم

 

Group 2.png

گروه مهاجرتی فرزانه ابروانی با بهره گیری از تیم مجرب آمادگی خدمات رسانی به شما مشتریان عزیز میباشد. برای شروع ارزیابی رایگان لطفآ فرم زیر را تکمیل بفرمایید. تیم ما اطلاعات شما را بررسی کرده و در اولین فرصت با شما تماس خواهد گرفت.

اطلاعات ارائه شده دراین سایت فقط جنبه اطلاعات عمومی داشته و نباید توصیه حقوقی در نظر گرفته شود.