مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی

 

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی

بسیاری از استان‌های کانادا توافق‌هایی با دولت کانادا امضا کرده‌اند, که بر اساس آن می‌توانند اقدام کنند به جذب مهاجران و افراد مورد نیاز خود که دارای شرایط مالی یا تجربه کاری خاص هستند. اگر شما برای مهاجرت به كانادا از طریق یکی از استان‌ها اقدام می‌كنید، باید اول به استانی كه علاقمند به اقامت در آن هستید درخواست داده و پروسه گزینش استانی را كامل كنید. آن استان، درخواست شما را بر اساس نیازهای مهاجرتی خود و تمایل حقیقی شما به اقامت در آن مورد ارزیابی قرار می‌دهد. بعضی از استان‌ها برنامه مهاجرتی- تجاری خاص خود را به عنوان یکی از برنامه‌های مهاجرت استانی دارند. اگر شما علاقمند به زندگی در یكی از این استان‌ها هستید، باید سرمایه گذاری تجاری خود را در آن استان انجام دهید

در زیر لیستی از برنامه های مهاجرت استان‌هایی را که دارای روش تجاری هستند می‌توانید مشاهده کنید:

 

برنامه های مهاجرتی استان ساسکاچوان

استان ساسکاچوان تصمیم به جذب سالیانه ۵۰۰۰ مهاجر دارد، اگر واجد شرایط زیر باشید می توانیم از طریق سرمایه گذاری برای مهاجرت شما به کانادا اقدام کنیم. برای مهاجرت از طریق ساسکاچوان با پرداخت ۳۰۰۰۰۰$ در شهرهای رجینا و ساسکاتون و ۲۰۰۰۰۰$ در سایر شهرهای استان برای ایجاد کسب و کار خود می توانید ویزای کار تجاری دریافت کنید. لازم به ذکر است که در صورت اخذ قبولی توسط اداره مهاجرت استان، در ابتدا ویزای کار کانادا برای شما صادر خواهد شد که یک سال دو سال باید در استان مورد نظر باشید (حداقل ۷۵ درصد زمان یک سال را باید بصورت فیزیکی در در استان به عنوان مدیر در بیزینس ارائه شده حضور داشته باشید). پس از آن برای اقامت دائم کانادا اقدام خواهد شد. اگر تمایل به راه اندازی کسب و کار در شهرهای رجینا و ساسکاتون داشته باشید استخدام دو کارمند الزامیست، اما در بقیه شهرها لزومی ندارد. حداقل امتيازى كه اين استان براى قبولى أفراد در نظر گرفته است؛ امتياز ۸۰ است. كه شامل امتيازهاى مربوط به سن، دارايى ها، سوابق مديريت بيزينس و طول مدت آن و زبان انگليسى مى باشد.

  • داشتن حداقل سن ۲۱
  • داشتن مدرک زبان آیلتس اجباری نیست
  • داشتن سرمایه حداقل ۵۰۰ هزار دلار
  • داشتن سابقه مدیریتی بالای ۴ سال

 

کارآفرین استان نووا اسکوشیا

اگر دارای شرایط ذیل هستید، می‌توانیم از طریق سرمایه گذاری استان نووا اسکوشیا اقدام کنیم. در این برنامه مهاجرتی شما با پرداخت ۱۵۰۰۰۰$ برای ایجاد بیزنس خود می توانید ویزای کار تجاری دریافت کنید. لازم به ذکر است که در صورت اخذ قبولی توسط اداره مهاجرت استان، در ابتدا ویزای کار کانادا برای شما صادر خواهد شد که یک سال دو سال باید در استان مورد نظر باشید (حداقل ۷۵ درصد زمان یک سال را باید بصورت فیزیکی در در استان به عنوان مدیر در بیزینس ارائه شده حضور داشته باشید). پس از آن برای اقامت دائم کانادا اقدام خواهد شد. حداقل امتيازى كه اين استان براى قبولى أفراد در نظر گرفته است؛ امتياز از ۹۰ به بالاست. كه شامل امتيازهاى مربوط به سن، دارايى ها، سوابق مديريت بيزينس و طول مدت آن و زبان انگليسى مى باشد.

  • داشتن حداقل سن ۲۱
  • داشتن مدارک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره سطح ۵ (شنوایی = ۵ خواندن = ۴ نوشتن= ۵ صحبت=۵) CLB 5 = (Listening: 5.0 - Reading: 4.0 - Writing: 5.0 - Speaking: 5.0)
  • داشتن سرمایه حداقل ۶۰۰ هزار دلار
  • داشتن سابقه مدیریتی بالای ۵ سال در ۱۰ سال گذشته یا داشتن ۳ سال سابقه تجارت که بالای ۳۳ درصد سهام را نیز دارا باشید


مهاجرت به منیتوبا از طریق برنامه‌ های استانی

برنامه مهاجرتى استانى منيتوبا براى افرادى طراحى شده است كه سابقه تجارى و يا مديريت موفق داشته و تمايل و توانايى مهاجرت به جهت ايجاد و يا خريد يك مؤسسه تجارى يا صنعتى را داشته باشد.

شرايط اين روش به صورت زير است :

  • متقاضى بايد حداقل دارايى خالص و مساوى با ٣٥٠،٠٠٠ $ كانادا داشته باشد.
  • مى بايستى در استان منيتوبا کسب و کاری را به ارزش ١٥٠،٠٠٠$ كانادا خريدارى و يا تأسيس كند. ارزش کسب و کار خریداری شده در شهر وینی پگ مبلغی معادل ۲۵۰۰۰۰$ کاناداست.
  • متقاضى بايد داراى ١٠ سال سابقه تجارى ( صاحب کسب و کار ) و يا مديريتى ارشد در يك شركت به نام و موفق را داشته باشد.
  • متقاضى موظف است مبلغ ١٠٠،٠٠٠$ كانادا را جهت ضمانت ايجاد و يا خريد يك کسب و کار در حساب دولت منيتوبا بگذارد. ( اين مبلغ پس از ايجاد كار، بدون بهره استرداد مى شود) اين برنامه براى افرادى كه مايل به از دست دادن سرمايه خود نيستند بسيار مناسب است و هم چنين براى شما كه مايل به اسپانسر شدن برای فاميل درجه يك و دوم خود بعد از دريافت اقامت هستيد (با شرايط خاص) مناسب است استخدام 1 کارمند برای کسب و کار در این طرح اجباریست. دريافت اجازه كار تجارى براى افرادى كه علاقه مند به ايجاد تجارت و زندگى در اين استان قبل از دريافت اقامت هستند. در صورت دريافت اجازه كار يكساله كه قابل تمديد هم مى باشد، اجازه تحصيل براى فرزندان زير ١٨ سال و استفاده ازسيستم درمانى مجانى مى باشد.

حداقل امتيازى كه اين استان براى قبولى أفراد در نظر گرفته است؛ امتياز ٦٠مى باشد. كه شامل امتيازهاى مربوط به سن، دارايى ها، سوابق مديريت بيزينس و طول مدت آن و زبان انگليسى مى باشد.

از مزاياى برنامه مهاجرتى ارائه شده از طرف دولت منيتوبا مى توان به موارد زير اشاره كرد :

  • تحصيلات عالى ملاك انتخاب متقاضى نمى باشد.
  • هزينه هاى مرتبط به أجاره يا خريد مسكن نسبتاً پايين مى باشد.
  • مخارج اداره ى يك موسسه تجارى كم مى باشد.
  • نزديكى استان منيتوبا به بازارها و ماركت هاى مصرفى در آمريكاى شمالى يكى از مزاياى مهم اين استان مى باشد.
 

مهاجرت به بریتیش کلمبیا از طریق برنامه‌ های استانی

مراحل أخد ويزا و اقامت دائم كانادا از طريق سرمايه گذارى استان بريتيش كلمبيا:

  • حداقل دارايى تخمين زده متقاضى در اين روش مانند روش استانى انتاريو بايد بين ٨٠٠ هزار الى ١،٥ ميليون دلار باشد
  • در ابتداى گشايش پرونده ؛ متقاضى موظف است تمامى مدارك كارى ،تجارى و مالى به همراه ساير مدارك ضرورى و نيز طرح تجارى خود را جهت إرسال به ونكوور به كارشناسان ما تحويل دهد. بعد از بررسى پرونده توسط افسران ادارهمهاجرت، موكل براى مصاحبه به ونكوور دعوت مى شود.
  • اقامت از اين طريق مشروط به امضاى برگه اى جهت راه اندازى تجارت با مبلغ بالغ بر حداقل ۲۵٠.۰۰۰ دلار كانادا و حداكثر۵۰۰.۰۰۰ دلار كانادايى( بسته به خريد بيزينس ) مى باشد .
  • اين امكان نيز وجود دارد كه متقاضى اصلى پرونده حداقل ٣٣٪‏ يك تجارت موفق در ونكوور و يا ساير نقاط استان بريتيش كلمبيا را با شرط استخدام حداقل ٣ كارمند خريدارى كند.
  • هم چنين وى مى تواند بعد از قبولى در مصاحبه توسط نامه اى كه استان مذكور به ايشان ارائه مى دهد، به سفارت كانادا مراجعه نمايد و درخواست ويزاى كار ٢ ساله بنمايد.پس از دريافت ويزاى كار ٢ ساله به مقصد بريتيش كلمبيا ، متقاضى بايد در ٦ ماه اول تجارت خود را راه اندازى كرده و تمام شرايط تجارى خود را ظرف ١ سال انجام دهد و پس از اين مدت برگه استانى صادر ميشود كه بر أساس آن متقاضى مى تواند براى اقامت خود درخواست نمايد كه حدوداً ١ سال بعد اقامت متقاضى صادر مى گردد.

تفاوت قائل شدن در امتيازدهى توسط افسران اداره مهاجرت به بيزينس ارائه داده شده به نسبت دور يا نزديك بودن به مراكز پرجمعيت استان مى باشد.

بيشترين امتياز به بيزينسى تخصيص داده ميشود كه:

  • نوآورى داشته باشد و تكنولوژى جديدى را ارائه دهد.
  • قابليت ارائه كردن محصولات و خدمات به روز باشد
  • باعث ايجاد ارزش افزوده بشود.
  • به چرخه صادرات رونق ببخشد.
  • سبب جذب توريست شود و به صنعت توريست و گردشگرى كمك كند.
  • باعث انتقال دانش فنى به داخل استان شود

اگر متقاضى تمايل به تسريع در روند بررسى پرونده خود را در سفارت داشته باشد مى تواند به محض ورود مبلغ ١٢٥$ كانادايى را جهت أخذ گواهى نامه استانى به حساب دولت واريز كند كه از اين راه خواهد توانست به سرعت براى مهاجرت از طريق اداره مهاجرت در بوفالو( آمريكا ) اقدام نمايد. اگر متقاضى تا زمان صدور اقامت نتواند با ايجاد تجارت ، شرط تجارى خود را برآورده كند، اداره مهاجرت بريتيش كلمبيا با إعلام به سفارت، مى تواند اقامت پرونده متقاضى را متوقف نموده و متقاضى را مكلف به ترك كشور كانادا نمايد.


مهاجرت به نیوبرانزویک از طریق برنامه استانی

استان نیوبرانزویک از طریق این برنامه به جذب افرادی علاقه مند است که یا کمبود نیروی متخصص را جبران میکند و یا به ایجاد شغل و فرصتهای تجاری میپردازند.

استان نیوبرانزویک بر اساس قراردادی که با دولت فدرال عقد کرده است در نحوه انتخاب مهاجرینی که قصد سکنا و کار در این استان را دارند ( بر اساس نیازهای استان ) فعالیت موثری دارد.

شرایط انتخاب متقاضی جهت فعالیات تجاری به شرح زیر است:

  • داشتن سنّ بین ۲۲ تا ۵۵ سال
  • داشتن سرمایه حداقل ۶۰۰ هزار دلار که باید ۳۰۰ هزار آن بصورت نقد باشد
  • داشتن مدارک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره سطح ۵
    • CLB 5 = (Listening: 5.0 - Reading: 4.0 - Writing: 5.0 Speaking: 5.0)

  • داشتن مدرک تحصیلی حداقل فوق دیپلم
  • افرادی که صاحب بیزیس هستند باید حداقل ۳۳ درصد به بالا سهام را داشته باشند و ضمن اینکه حداقل ۳ سال از زمان ثبت بیزینس گذشته باشد
  • افرادی که دارای سابقه میدیریتی هستند، این سابقه باید در رده ارشد مدیریتی و حداقل ۵ سال اخیر باشد

  • در صورتیکه همسر شما نیز آیلتس ۵ را داشته باشند نیز امتیاز کسب خواهید کرد

  • حداقل نمره قبولی در این استان ۶۵ از ۱۰۰ امتیاز موجود است


برنامه‌ های مهاجرتی استان کبک

اداره مهاجرت استان کبک در برنامه مهاجرتی سال ۲۰۱۸ اعلام کرد که ۲۹۰۰۰ «گواهی انتخاب کبک» صادر خواهد کرد و پذیرش نیروی متخصص، اعضای خانواده ساکنین کبک، سرمایه گذار، کارآفرین، خود اشتغال و پناهندگان همچون گذشته ادامه خواهد داشت.

برنامه نیروی متخصص کبک با هدف جذب متخصصین برای زندگی و کار در استان کبک طراحی شده است. سیستم امتیاز بندی در این برنامه بر اساس فاکتورهای رشته تحصیلی، سابقه کاری، سن، دانش زبان انگلیسی و فرانسه، و رابطه خانوادگی می باشد. متقاضیان باید توجه داشته باشند که اگرچه دانش زبان فرانسه در این برنامه یکی از فاکتورهای مهم و تاثیرگذار است اما برای اقدام از الزامات این برنامه نیست، و متقاضیان حتی اگر سطح دانش فرانسه بالایی نداشته باشند، می توانند در این برنامه اقدام کنند به شرط آنکه در سایر فاکتورها دارای امتیاز بالایی باشند.


مهاجرت به پرنس ادوارد آیلند از طریق برنامه‌ های استانی

  • پرنس ادوارد آيلند يكى از استان هاى كاناداست كه متشكل از جزيره اى به همين نام و چند جزيره ى ديگر است.
  • در نزديكى نيوبرانزويك و نواسكوشيا و كبك است. نسبت به بقيه استان هاى كانادا داراى جمعيت و مساحت كمترى است.
  • طبق سرشمارى سال ٢٠١٤، پرنس ادوارد ١٤٦،١٠٥ نفر جمعيت دارد.
  • در ٢٠٠ كيلومترى شمال هليفكس ( نواسكوشيا ) و ٦٠٠ كيلومترى شرق كبك سيتى قرار دارد.
  • از يك جزيره اصلى و ٢٣١ جزيره كوچكتر تشكيل شده كه روى هم ٥،٦٨٥ كيلومترمربع مساحت دارد. مركز اين استان شارلوت تاون نام دارد . اين استان كوچكترين و كم جمعيت ترين استان كانادا محسوب مى شود. حدود ٥،٦٣٨،٩١ كيلومترمربع وسعت دارد.
  • اين استان داراى ٤ فصل است. بهار معمولاً ديرتر فرا مى رسد و كاملاً سرد است. تابستان معمولاً دلپذير بوده و نه خيلى گرم و نه خيلى سرد مى باشد. زمستان ها معمولاً طولانى و سرد بوده و از ماه نوامبر تا آوريل برف زيادى وجود دارد. اين جزيره از مناطق بادخيز به شمار مى رود. وجود باد باعث مى شود كه دماى هوا در جزيره سوزنى به نظر برسد امّا در طول تابستان و به علت وجود گرما، اين باد باعث كاهش گرما مى شود.
  • صنايع عمده در استان كشاورزى ، ماهيگيرى، گردشگرى و توليدات صنعتى مى باشد. حدود ١٥٠٠ مزرعه در جزيره پرنس ادوارد وجود دارد.
  • صنعت گردشگرى يكى از منابع مهم درآمدى به حساب مى آيد. هم چنين صنعت يكى از موارد عمده اقتصادى است

مهاجرت به پرینس‌ادواردآیلند کانادا شرايط درخواست اقامت از طريق استان پرنس ادوارد : متقاضى حداقل ٦٠٠،٠٠٠ دلار كانادا دارايى خالص داشته باشد. ترجيحاً ١٥٠،٠٠٠ دلار آن به صورت نقدى باشد.

  • اين برنامه براى أفراد بين ٢١ تا ٥٩ سال مناسب مى باشد.
  • حداقل مدرك تحصيلى متقاضى بايد ديپلم باشد.
  • فرد سابقه ٢ سال فعاليت تجارى يا مديريت بيزينس را دارا باشد.
  • متقاضى موظف به ارائه آيلتس ٤ است.
  • فرد مى بايستى ٢٧٥،٠٠٠ دلار كانادا كه اين مبلغ شامل تمامى هزينه هاى دولتى، وكالت و سرمايه گذارى براى خود، همسر و فرزندان زير ١٩ سال مى باشد را در استان سرمايه گذارى كند.
  • از مبلغ فوق در صورت ٦ ماه زندگى در اين استان ٢٥،٠٠٠ دلار و در صورت ١٢ ماه زندگى مبلغ ٥٠،٠٠٠ دلار قابل برگشت مى باشد. هم چنين در صورت ايجاد بيزينس ؛١٥٠،٠٠٠ دلار كه (اين مبلغ مابقى سرمايه گذارى شما مى باشد )نزد دولت به امانت است برخواهد گشت.
  • به عبارتى در صورت ١ سال زندگى و ايجاد بيزينس در استان پرنس ادوارد ٢٠٠،٠٠٠ دلار شما قابل برگشت مى باشد.
  • زمان رسيدگى به اين نوع پرونده ها در قسمت استانى كمتر از ٦ ماه و در قسمت فدرال زير ٨ ماه (اين زمان متغير است) مى باشد .
  • به محض دريافت قبولى استانى ، سازمان ما درخواست ويزاى كار تجارى را مى دهد كه اين امكان را به شما مى دهد كه قبل از دريافت اقامت با خانواده وارد استان مربوطه شويد و از خدمات درمانى و هزينه هاى تحصيلى رايگان براى خود و همسرتان استفاده كنيد. در ديگر مزاياى اين روش صدور اجازه كار براى همسر متقاضى مى باشد

در صورت تمايل به مهاجرت از طريق اين استان و أخذ اطلاعات بيشتر و امتيازبندى توسط تيم مجرب و كارشناسان أمور مهاجرتى با ما در ارتباط باشيد


 مهاجرت به استان انتاريو بر أساس كار آفرينى

  • حداقل دارايى تخمين زده متقاضى در اين روش بايد بين ٨٠٠ هزار الى ١،٥ ميليون دلار كانادا باشد.
  • متقاضى بايد طى ١٥ سال گذشته حداقل ٣ سال سابقه مالكيت واحد تجارى يا مديريت رده بالاى يك واحد تجارى را دارا باشد.
  • متقاضى موظف است طى يك طرح تجارى قصد خود را مبتنى بر سرمايه گذارى بين ٥٠٠ هزار دلار براى خارج از شهر تورنتو و يك ميليون دلار در داخل شهر تورنتو ارائه دهد.
  • سرمايه گذارى مى تواند بر أساس خريد يك واحد تجارى موجود يا شروع يك تجارت جديد باشد. حداقل مبلغ مالكيت تجارت جهت اقدام از طريق سرمايه گذارى حداقل ١/٣ ارزش تجارت بايد باشد. متقاضى مى بايستى مديريت بيزينس خود را به صورت فعال و روزانه در استان انتاريو به عهده داشته باشد.
  • كسب و كار پيشنهادى توسط متقاضى بايد حداقل دو شغل تمام وقت براى شهروندان يا مقيمان كانادا ايجاد كند.
  • براى فرد متقاضى امكان اقدام به شراكت تجارى به صورت همزمان با يك فرد ديگر وجود دارد.

مهاجرت به استان انتاريو بر أساس كارآفرينى براى متقاضى و افراد وابسته به ايشان بعد از انتخاب در سيستم ، يك ويزاى كار ٢ ساله صادر خواهد شد و متقاضى بايستى در طى اين مدت بيزنس پيشنهادى خود را راه اندازى كند و هم چنين تمامى شرايط و ضوابطى كه به آن ها متعهد شدهاست ( مانند بهبود زبان انگليسى- أخذ مدرك آيلتس ٥ ) را برآورده كند. هم چنين متقاضى به محض ايجاد بيزينس و سرمايه گذارى لازم و استخدام به مدت يك سال مى تواند براى اقامت درخواست كند. از ديگر مزاياى استان انتاريو مى توان به رايگان بودن هزينه تحصيل براى كودكان زير ١٦ سال اشاره كرد، هم چنين كل اعضاى خانواده تحت پوشش بيمه درمانى به صورت كاملا رايگان خواهند بود. همسر متقاضى نيز قادر به دريافت اجازه كار در هر شرايطى مى باشد.


گروه مهاجرتی فرزانه ابروانی با بهره گیری از تیم مجرب آمادگی خدمات رسانی به شما مشتریان عزیز میباشد. برای شروع ارزیابی رایگان لطفآ فرم زیر را تکمیل بفرمایید. تیم ما اطلاعات شما را بررسی کرده و در اولین فرصت با شما تماس خواهد گرفت.

اطلاعات ارائه شده دراین سایت فقط جنبه اطلاعات عمومی داشته و نباید توصیه حقوقی در نظر گرفته شود

 
 

دفتر کانادا