Canada+Sponsorship+Visas.jpeg
 

ویزای اسپانسرشیپ همسر 

 
 

برنامه اسپنسرشیپ همسر برای مهاجرت به کانادا

درویزای اسپانسرشیپ همسر، یک ویزای اقامت مشروط دوساله به فرد متقاضی داده می شود. با داشتن این ویزا، فرد متقاضی حق زندگی و کار در کانادا را در مدت تعیین شده ویزا و متاهل ماندن یا ادامه دادن رابطه رسمی با یک شهروند رسمی یا فردی دارای اقامت کانادا را دارد. اگرچه زمان فرایند این ویزا نسبت به اشخاص مختلف، متفاوت است، اما به طور کلی درخواست ویزای اسپانسرشیپ همسر بین هشت ماه تا دوسال طول می کشد. این فرایند شامل ارزیابی مشروعیت رابطه شما با همسر شما (یا همسر قانونی) است و همچنین بررسی امکان حمایت همسر شما از طریق مالی است. این ویزا همچنین شامل پرداخت هزینه هایی به دولت کانادا است.

 

مزایا

یکی از مزایای ویزای اسپاسنرشیپ همسر این است که متقاضی الزام اجباری به داشتن پیشنهاد شغلی قبل از درخواست ویزا ندارد (بر خلاف سایر ویزاها). پس از سه سال اقامت در کانادا، متقاضی حق درخواست شهروندی کانادا را دارد. درنهایت، فرد متقاضی به محض ورود به کانادا می تواند با همسر خود زندگی کند.

 

شرایط لازم 

مراحل ارسال دربرای درخواست ویزای اسپاسرشیپ از طریق همسر، همسرشما باید مقیم ساکن در کانادا و یا شهروند رسمی باشد و ۱۸ سال تمام به بالا باشد. فرد اسپانسر کننده باید تعهد به تامین هزینه های اولیه زندگی فرد اسپانسر شونده را بدهد. فرد اسپانسرکننده ملزم به ارائه ی مدارک اثبات کننده مبنی بر وجود رابطه همسری یا رابطه رسمی یا سایر مدارک مبتنی برمشروعیت رابطه شما است. شرکت مهاجرتی ما به شما در تهیه و ارائه شواهد لازم برای این ارزیابی کمک خواهد کرد، زیرا این مرحله به طور کلی سخت ترین مرحله این درخواست است. برای درخواست ویزای کانادا، فرد متقاضی باید مدارکی مبتنی بر سلامتی کامل ارایه دهد وهمچنین وی ملزم به ارایه مدارک سوء پیشینه است.متقاضیانی که دارای سوء سابقه کیفری یا پزشکی کوچکی هستند، از زمانیکه مشکل آنها حل شود نیز واجد شرایط درخواست ویزا هستند. شرکت مهاجرتی ما قادر به ارایه مشاوره تخصصی در زمینه قوانین مهاجرت برای درخواست ویزا و ورود به کانادا است. مشتریان ما به دلیل سالها تجربه و تخصص ما در زمینه قوانین مهاجرت کانادا ما را برگزیده اند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره واجد شرایط بودن خود برای مهاجرت به کانادا لطفا با ما تماس بگیرید و کارشناسان ما به شما در دریافت ویزای کانادا کمک خواهند کرد. از ژانویه سال 2014، دولت کانادا پذیرش زیادی ازمتقضیان از طریق ویزای اسپاسرشیپ برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ داشته است. کسی که اقامت دائم کانادا را داراست یا کسی که ساکن کاناداست می تواند پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ خود را حمایت مالی کند تا بتوانند به کانادا مهاجرت کنند. با تضمین اینکه افراد اسپانسرکنده قادر به حمایت مالی از بستگان خود برای مراقبت های بهداشتی و برنامه های اجتماعی هستند، هزینه مالیات دهندگان کانادایی در نهایت کاهش خواهد یافت.

 

شرایط لازم سال  2014

افزایش حداقل درآمد مورنیاز برای مهاجرت والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ به 30 درصد

 

با افزایش حداقل درامد موردنیازیا MNI، دولت کانادا تایید می کند که حامیان مالی قادر به حمایت مالی از والدین و پدربزرگ و مادربزرگشان هستند. میزان  MNI جدید برای کاهش هزینه های کلی پرداخت شده توسط مالیات دهندگان کانادایی ایجاد شده است.

 

افزایش دوره بازبینی حداقل درامد موردنیاز یا MNI از یک سال به سه سال متوالی

اسپانسر باید نشان بدهد که در سه سال پیاپی قبل از ارسال مدارک به اندازه کافی درآمد داشته است و موظف به ارایه صورتحساب درامد خود درسه سال گذشته است. افزایش دوره بازبینی حداقل درامد موردنیاز یا MNI، تلاش برای اطمینان از ثبات درآمد اسپناسرکننده و همچنین تضمین مشارکت در خدمات عمومی مانند مراقبت های بهداشتی و حمل و نقل عمومی است.

 

 مدارک درآمد صادر شده توسط اداره مالیات کانادا (CRA)

کسانی که قصد حمایت مالی از خانواده خود را برای مهاجرت به کانادا دارند و یا در واقع فرد اسپانسر کننده هستند، باید مدارک حداقل درامد موردنیاز خود را به مدت سه سال مالیاتی متوالی به اداره مالیات کانادا برای بازبینی ارایه دهند. این فرایند شامل بررسی و تایید اسناد و مدارکی است که اطلاعاتی را درباره سهم مشارکت فرد اسپانسرکننده در خدمات عمومی ارائه می دهد ( خدماتی که والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ فرد اسپانسرکننده ممکن است استفاده کند). این گزارش مالی اداره مالیات کانادا یا Notice of Assessment به کارشناسان اجازه پیشبرد فرایند بازبینی و تایید درخواست را می دهد.

افزایش تعهد مالی فرد اسپانسر کننده به متقاضی از ده سال به بیست سال

اسپانسر و ضامن وی به دولت کانادا متعهد می شوند که به مدت بیست 20 سال والدین خود را تحت پوشش مالی خواهند داد و اکنون مسئولیت بیشتری نسبت به تعهد مالی و بازپرداخت مزایای کمک های اجتماعی که به والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ خود می شوند دارند. اسپانسر مسئولیت هزینه مراقبت های بهداشتی که بیمه پوشش نمی دهد مانند چشم پزشکی، دندان پزشکی و دارو را بر عهده دارد. دوبرابر شدن مدت زمان تعهد مالی فرد اسپانسر کننده، به منظور حمایت و حفاظت از مالیات دهندگان کانادایی در برابر به عهده گرفتن مسئولیت خانواده فرد اسپانسرکننده است

وابستگان و فرزندان

برای تمام برنامه های مهاجرت، از جمله اسپانسرشیپ والدین و پدربزرگ و مادربزرگ ها، حداکثر سن افراد تحت پوشش در 18 سالگی و کمتر از آن محسوب می شود. افراد بالای 18 سال می توانند به طور مستقل به کانادا مهاجرت کنند. افراد دارای ناتوانی ذهنی یا جسمی که به لحاظ مالی وابسته به والدینشان هستند، از این شرط سنی معاف هستند.


گروه مهاجرتی فرزانه ابروانی با بهره گیری از تیم مجرب آمادگی خدمات رسانی به شما مشتریان عزیز میباشد. برای شروع ارزیابی رایگان لطفآ فرم زیر را تکمیل بفرمایید. تیم ما اطلاعات شما را بررسی کرده و در اولین فرصت با شما تماس خواهد گرفت.

اطلاعات ارائه شده دراین سایت فقط جنبه اطلاعات عمومی داشته و نباید توصیه حقوقی در نظر گرفته شود.

 
 

دفتر کانادا