ویزای استارت آپ کانادا - Canada Startup Visa

 
 

استارت اپ ویزا (Start-up Visa) نوع جدید ویزایی است که کانادا و تعدادی دیگری از کشورها مثل فرانسه، هلند، شیلی و .. برای جذب استارت اپ ها و شرکت های دانش بنیان به فضای کسب و کار خودشون در نظر گرفتند. کانادا بهترین نوع ویزا یعنی ویزای اقامت دائم را برای دارندگان شرایط Start-up ارائه میکند. شرایط لازم جهت واجد شرایط بودن برای این نوع ویزا عبارت است از:

· داشتن حداقل نمره ۵ آزمون IELTS

· داشتن حداقل سرمایه لازم برای زندگی یک ساله در کانادا (حدود 12 هزار دلار کانادا برای یک نفر)

· سهم حداقل 10 درصد از کل سهام استارت اپ

· یافتن یک سرمایه گذار در کشور کانادا

از بین این شرایط، مهمترین مورد شرط آخر میباشد. متقاضیان باید یک سرمایه گذار از بین لیستی که دولت کانادا تعیین میکند پیدا کرده و آنها را متقاعد به سرمایه گذاری روی پروژه کنند.

گروه مهاجرتی فرزانه ابروانی با دسترسی به گروه مختلف تجاری امکان معرفی شرکت و عقد قرارداد کاری را برای شما عزیزان دارد. برای شروع ارزیابی رایگان لطفآ فرم زیر را تکمیل بفرمایید. تیم ما اطلاعات شما را بررسی کرده و در اولین فرصت با شما تماس خواهد گرفت.


جزییات سرمایه ‌گذاری ویزای استارت آپ کانادا

اداره مهاجرت و شهروندی کانادا (CIC) تعدادی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری مخاطره‌آمیز، گروه‌های سرمایه‌گذاری انجل (angel) و سازمان‌های پرورش کسب و کار را برای مشارکت در برنامه ویزای استارت‌آپ تعیین کرده است. متقاضیان موفق ملزم به تامین حداقل سرمایه‌گذاری برای استات‌آپ کانادایی خود هستند. اگر این میزان به وسیله صندوق سرمایه‌گذاری کانادا تعیین شود باید حداقل ۲۰۰ هزار دلار باشد. اگر به وسیله گروه سرمایه‌گذار انجل حاصل شود باید حداقل ۷۵۰۰۰ دلار باشد. متقاضیان ملزم نیستند تا پول شخصی خود را سرمایه‌گذاری کنند. اگر استارت‌آپ کانادایی آن‌ها ناموفق بود، افرادی که از طریق این برنامه اقامت دائم دریافت کردند، وضعیتشان همچنان به عنوان مقیم دائم باقی خواهد ماند.

طرح ویزای استارتاپ در کشور کانادا برای کارآفرینان، دریچه­ای نو به سمت افرادی با ایده­های خلاق می­باشد تا با مهاجرت به این کشور، استارتاپ جدیدی را راه­اندازی کنند. این طرح به نحوی پایه­ریزی شده است که کارآفرینان را با سوابق مختلف کاری، به کشور کاناد جلب کند؛ تا با ایده­هائی که نه تنها منفعت مردم کانادا را در بر دارد و موجب اشتغال­زائی آن­ها می­شود، به پیشبرد منافع این کشور نیز کمک کنند. به کارآفرینان واجد شرایط این نوع ویزا کمک می­شود تا روند ورودشان به این کشور به سرعت و ظرف مدت چند هفته انجام شود. این طرح از آن جهت برای کارآفرینان جذاب است که با اقامت دائم مؤسسان همراه می­باشد و حتی ممکن است به تابعیت آن­ها بیانجامد.

 

نحوه ­ی عملکرد طرح ویزای استارت اپ در کشور کانادا

در صورتی که مایل هستید از طریق این طرح به کشور کانادا مهاجرت کنید، نیازمند حمایتی از بودجه­ی سرمایه­ گذاری پر ریسک کانادا که مایل هستند در سرمایه­ گذاری جدید شما سرمایه­ گذاری کنند، هستید. این سرمایه­ گذاری پر ریسک باید به نحوی باشد که توسط دولت کانادا مشخص شود تا در طرح ویزای استارتاپ سرمایه­ گذاران مشارکت داشته باشد.

بنابراین، ابتدا باید با سرمایه­ گذار مورد نظرتان جهت ارائه­ی ایده­ی خود تماس حاصل کنید تا متوجه شوید چه مدارکی مورد نیاز است و انجام چه کارهائی جهت بیان ایده­ی تجاری خود لازم است.

می­توانید با بررسی وب­سایت­ های مختلف سرمایه­ گذاری پر ریسک و مرور کلی روند تقاضا، اطلاعات مفید فراوانی را کسب کنید. هر سرمایه­ گذاری پر ریسک یا انکوباتور دارای اهداف متفاوتی هستند و اغلب اوقات ترجیح می­دهند تا فقط در انواع مختلف استارتاپ­ ها سرمایه­ گذاری کنند.

اگر سرمایه­ گذار یا انکوباتور تجاری یا گروه سرمایه­ گذاری انجلی تصمیم به حمایت از ایده­ی استارتاپ شما گرفتند، نام ه­ای مبنی بر حمایت­شان به شما خواهند داد و به طور مستقیم گواهی تعهدی به اداره­ی امور مهاجرت و اتباع خارجی کشور کانادا خواهند فرستاد. این گواهی، تعهد جزئیات مربوط به تعهدات بین شما و سازمان سرمایه­ گذاری مربوطه را مشخص می­کند.

شما می­توانید حمایتی از جانب سازمان­های چند منظوره یا اتحادیه ­ها دریافت کنید. در این حالت، سازمان­های حامی شما با یکدیگر به توافق می­رسند و گواهی تعهدی از سوی سازمان مهاجرت و اتباع خارجی کشور کانادا در اختیارتان قرار می­دهند و شما می­توانید برای ویزای استارتاپ خود اقدام کنید.

 

شرایط طرح ویزای استارت آپ کانادا

حمایت از ایده­ی استارتاپ توسط یک سازمان سرمایه ­گذاری معین، نیازمندی به مهارت زبان، الزامات مالکیت کسب و کار و داشتن سرمایه­ های اقامتی کافی برای اخذ ویزای استارتاپ کارآفرینان در کشور کانادا، از جمله موارد مورد نیاز هستند.

در صورتی که سرمایه­ گذاری از محل سرمایه­ گذاری پر ریسک معین کانادا انجام شود، باید حداقل 200،000 دلار سرمایه­ گذاری را تضمین کنید. اگر این سرمایه ­گذاری از سوی سرمایه­گذاری انجل کانادا انجام شود، ضمانت سرمایه­ گذاری شما باید معادل 75،000 دلار باشد و در صورتی که در طرح ویزای استارتاپ کانادا پذیرفته شوید، نیاز به هیچ­گونه سرمایه ­گذاری نخواهد بود.

مهارت شما در زبان، برای سازمان مهاجرت و اتباع خارجی کشور کانادا بسیار حائز اهمیت می­باشد زیرا باید بتوانید در محیط کارتان به زبان انگلیسی، فرانسوی یا هر دو صحبت کنید. آزمونی جهت مهارت زبان از شما گرفته می­شود. کسب حداقل نمره­ ی 5 در مهارت­های مکالمه، خواندن، گوش کردن و نوشتن در زبان انگلیسی یا فرانسوی الزامی می­باشد. این آزمون توسط یک نمایندگی از سوی اداره­ی مهاجرت و اتباع خارجی کانادا برگزار می­شود.

بر اساس دو شرط زیر، هنگامی که برای ویزای کارآفرینی کانادا اقدام می­کنید، 5 نفر می­توانند جزء صاحبان آن استارتاپ باشند:

·      هر متقاضی باید دارای حداقل 10 درصد از حق رأی کسب و کار باشد.

·      سازمان مورد نظر و متقاضیان باید حداقل 50 درصد از حق رأی در استارتاپ مورد نظر را داشته باشند.

از آنجائی که دولت کانادا هیچ­گونه حمایتی در قبال ویزای استارتاپ کشور کانادا انجام نمی­دهد، از اینرو شما باید ضمانت کنید که پول کافی جهت حمایت از خود و خانواده­ی خود را به همراه دارید.

توصیه­ های دولت کانادا را در خصوص داشتن پول کافی هنگام ورودتان به این کشور جدی بگیرید. در صورتی که بیش از 10،000 دلار کانادائی به همراه دارید، به محض ورود به این کشور باید به مقامات رسمی اطلاع دهید؛ در غیر اینصورت، جریمه می­شوید و پول شما توقیف می­شود.

 

شواهد تعهد ویزای استارت آپ کانادا

به منظور اثبات اینکه متقاضی از جانب صندوق سرمایه‌گذاری، گروه سرمایه‌گذاری انجل و یا سازمان پرورش کسب و کار حمایت می‌شود، سازمان سرمایه‌گذار باید مستقیما گواهی تعهد تکمیل شده‌ای را به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا ارسال نماید. این سند شامل اطلاعاتی درمورد قرارداد میان متقاضی و سازمان سرمایه‌گذار است. هدف آن خلاصه‌سازی جزییات مربوط به تعهد میان سازمان سرمایه‌گذار ئ متقاضی است.

علاوه بر آن، متقاضی از سازمان سرمایه‌گذاری نامه پشتیبانی دریافت می‌کند که برای ارسال درخواست اقامت دائم خود به آن نیاز خواهد داشت. اگر دو یا چند متقاضی بخشی از کسب و کار شان یکسان باشند، تعهد سازمان سرمایه‌گذاری به یک یا چند فرد مهم که درحال دریافت اقامت دائم خود هستند مشروط می‌شود. فرد منتخب شخصی است که به وسیله سازمان سرمایه‌گذار مستقیماً به عنوان لازمه ی کسب و کار شناخته شده است. اگر به هر دلیلی  درخواست شخص ضروری یا مهم رد شود، درخواست های دیگران که در گواهی تعهد نیز موجود است، نیز رد خواهد شد


پشتیبانی سازمانهای گوناگون در ویزای استارت آپ کانادا

متقاضیان میتوانند مورد حمایت سازمانهای خاصی که به آنها سندیکا گفته می شوند قرار گیرند. در این مورد، تمامی اشخاص درگیر باید مورد شناسایی قرار گیرند. سازمانهای تعیین شده با هم یک گواهی تعهد به سازمان مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا ارایه میدهند و همچنین نامه پشتیبانی به متقاضی داده می شود

مبلغ سرمایه گذاری یک شرکت مشارکتی سرمایه گذاری در هنگام سرمایه گذاری در یک شرکت باید حداقل 200 هزار دلار باشد. اگر کسب و کار مورد حمایت یکی از گروههای تعیین شده اما نه گروه مشارکتی سرمایه گذاری باشد، حداقل مبلغ کل سرمایه گذاری که باید در آن کسب و کار سرمایه گذاری شود، 75 هزار دلار است.

 

فرایند بررسی همکار در ویزای استارت آپ کانادا

به منظور ممانعت از تقلب، فرآیند بررسی همکار اعمال می‌شود. اینکار برای حصول اطمینان از قانونی بودن معامله صورت گرفته بین سازمان سرمایه گذار و کارآفرین خارجی صورت می‌گیرد. ممکن است افسر اداره مهاجرت به وسیله یک جدول ارزیابی همکار ارزیابی مستقلی انجام دهد. این جدول‌ها به وسیله انجمن‌های صنعتی که نشان دهنده نوع سازمان سرمایه‌گذاری متعهد هستند ایجاد شده است. برای مثال، برای گروه سرمایه‌گذار انجل، سازمان ملی سرمایه انجل مسئول ایجاد این جدول بررسی همکار خواهد بود.

در مقابل، اگر گروه متعهد صندوق سرمایه‌گذاری باشد، انجمن سرمایه‌گذاری و سرمایه دار خصوصی مسئول خواهند بود. اگر افسر اداره مهاجرت باور داشته باشد که ارزیابی همکار به تصمیم‌گیری کمک می‌نماید این ارزیابی همکار انجام می‌شود و می‌تواند به صورت تصادفی صورت گیرد. ارزیابی انجام شده به وسیله جدول ارزیابی همکار تنها قیود موردنظر افسر اداره مهاحرت را درنظر نمی‌گیرد. ارزیابی همکار تایید می‌کند که سازمان سرمایه‌گذار بررسی‌های مناسب را مطابق با استانداردهای صنعت انجام داده است. ارزیابی همکار در مورد امکان اجرا یا احتمال موفقیت درخواست مورد بحث نظری ارائه نخواهد داد.

• سازمان همکار میزان دقت سازمان مربوطه را بررسی می کند و تضمین می کند که این شرکت در کانادا تاسیس شده است یا خواهد شد.

• تضمین میکند که مالکیت کسب و کار تایید شده است و نیازهای برنامه را براورده خواهد ساخت.

• تضمین می کند که سازمان های تعیین شده، قابلیت کسب و کار مدل پیشنهادی را مورد بررسی قرار داده اند، تیم مدیریتی کسب و کار را ارزیابی کرده و مالکیت مالکیت معنوی را تأیید کرده است؛

• اطمینان حاصل می کند که تمرکز کسب و کار بر روی محصول و خدمات بالقوه با رشد بالاست .

در نتیجه ی این برنامه آزمایشی، هر ساله حداکثر ۲۷۵۰ درخواست بررسی می‌شوند. علاوه بر این، دوره برنامه محدودیت پنج ساله دارد. اگر این برنامه آزمایشی ثابت کند که موفقیت آمیز است، ممکن است دولت برنامه ویزای استارت‌آپ دائم را پیش از پایان دوره ۵ ساله ایجاد کند. 

 

روند درخواست ویزای استارت آپ کانادا

در صورت انجام تمام موارد فوق، می­توانید درخواست خود را برای ورود به کشور کانادا ارائه دهید. اگر درخواست شما مورد پذیرش قرار بگیرد، دفتر اداره­ی امور مهاجرت و اتباع خارجی کشور کانادا با شما تماس می­گیرد و انجام کارهای لازم را برای شما توضیح خواهد داد. در صورتی که استارتاپ شما با شکست مواجه شود، وضعیت اقامت دائم شما تحت تأثیر قرار نخواهد گرفت زیرا دولت کانادا به پر ریسک بودن تجارت کارآفرینی واقف است.

 

گروه مهاجرتی فرزانه ابروانی با بهره گیری از تیم مجرب آمادگی خدمات رسانی به شما مشتریان عزیز میباشد. برای شروع ارزیابی رایگان لطفآ فرم زیر را تکمیل بفرمایید. تیم ما اطلاعات شما را بررسی کرده و در اولین فرصت با شما تماس خواهد گرفت.

اطلاعات ارائه شده دراین سایت فقط جنبه اطلاعات عمومی داشته و نباید توصیه حقوقی در نظر گرفته شود.

 
 

دفتر آمریکا

  • ایمیل

  • دفتر کانادا